Luotettavaa kaivinkoneiden huoltoa Seinäjoella

Ota yhteyttä

Kone-Viertola Oy huoltaa maansiirtokoneet Seinäjoella pitkällä kokemuksella. Yrityksemme on perustettu vuonna 1991, eli meillä on kaivinkoneiden huollosta yli 30 vuoden kokemus. Saat meiltä määräaikaishuollot, erilaiset korjaukset ja varusteiden asennukset. Voit tilata joko kertaluontoisen palvelun tai sopia pidempiaikaisesta huoltosuhteesta.

 

Valitse Kone-Viertola, kun haluat luotettavan ja kokeneen huoltajan maansiirtokoneillesi. Pienet ja suuren yritykset ympäri Suomen ovat luottaneet osaamiseemme jo vuosikymmenten ajan. Ota yhteyttä ja tilaa kaivinkoneen huolto meiltä! Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottosivulta löytyvällä lomakkeella.

Ota yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous

Ota yhteyttä Kone-Viertola Oy:hyn ja kerro meille, minkälaista huolto- tai korjauspalvelua tarvitset. Voit tilata joko kertaluontoisen huollon tai sopia jatkuvasta huoltosopimuksesta. Ystävälliset ammattilaisemme arvioivat tarpeesi ja tekevät sinulle kilpailukykyisen tarjouksen. Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottosivulta löytyvällä lomakkeella!