Rototilttien varaosat ja lisävarusteet. Engcon,Rototilt, SMP,Steelwrist. Kauhojen Chimmit ja säätölevyt. Kauhoihin hitsattavat vastalevyt S-liitin ja NTP ym.

Kirjoita teksti tähän

Kirjoita teksti tähän

Ota yhteyttä

Kone-Viertola Oy:n valikoimasta tarvikkeet ja työlaitteet minikoneista isoihin koneisiin. Palvelemme asiakkaitamme joustavin palveluajoin.  Kun valitset Kone-Viertolan maasiirtokoneidesi työlaitteiden ja lisävarusteiden toimittajaksi, saat tarvitsemasi tuotteet erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Meilta löydät varaosat myös telastoihin kuten alarullat, perusketjut ja kumitelat.

 

Tutustu valikoimaamme tarkemmin tällä sivulla, ota yhteyttä ja pyydä tarjous. Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottosivulta löytyvällä lomakkeella.

Yllä mainitut varaosat omasta varastostamme

Seinäjoen varastostamme löydät muun muassa seuraavien merkkien koneiden varaosat:

  • Doosan-Bobcat

  • Hitachi

  • Hyundai

  • Volvo

Lisäksi valikoimaamme kuuluvat pumput, vetomoottorit ja navat, telaston osat, suodattimet, huulilevyt ja verkkoterät sekä kauhankynnet ja adapterit.

 

Meillä on suorat yhteydet varaosien toimittajiin useissa eri maissa. Asiakkaanamme tämä tarkoittaa sinulle sitä, että saat laadukkaat osat parhaaseen mahdolliseen hintaan. Toimitukset tulevat perille nopeasti, joten älä epäröi ottaa yhteyttä, jos varaosan tarve pääsee yllättämään.

Kauhat ja muut tarvikkeet

Engcon-kauhanpyöritin

Rototiltti:

Toimitetaan täydellisenä letkuineen, pikaliittimineen sekä sähköasennustarvikkeineen yhtä konetta varten. Kiinnitys voidaan sovittaa kaikkiin markkinoilla oleviin koneisiin.

  • Pyöritys ∞

  • ± 40° kallistus

  • Eurooppalaisen turvallisuusnormin mukainen

Työlaitekiinnike:

Tarjoamme useimmat markkinoilla olevat pikakiinnittimet.


Ohjausjärjestelmä:

Valitse useiden eri ohjausjärjestelmien välillä koneesi ominaisuuksien mukaan. Kauhan pyörittimet voidaan tarvittaessa varustaa Engconin proportionaalisella Microprop-ohjausjärjestelmällä, jolla saavutat juohean liikeradan ja suurimman tarkkuuden.

Rototilt-kauhanpyörittimet

Tämä tuotelinja avaa kokonaan uudet mahdollisuudet tuottavuuden maksimoimiseen ja käyttökustannusten minimoimiseen. Rototilt-kauhanpyörittäjät on varustettu ainutlaatuisella hydrauliikalla, joka mahdollistaa runsasta virtausta tarvitsevat työlaitteet ja kaksinkertaisen lisätoiminnon. Lisäksi ne on varustettu tehokkaalla suurvirtausläpiviennillä, sähköisellä läpiviennillä, älykkäällä voitelujärjestelmällä ja kehittyneellä ohjausjärjestelmällä.

Monipuoliset lisävarusteet

Kone-Viertola toimittaa Engcon- ja Indexator-rototiltit. Kaivukoneen telastoon lisävarusteet kuten suksipaketit ja telaohjurit. Kysy myös kaikkea muutakin kaivukoneisiin!

Kuvagalleria

Tutustu tuotevalikoimaamme kuvagalleriassa. Jos sinulla on kysyttävää tuotteista, ota yhteyttä!