Rototilttien varaosat ja lisävarusteet. Engcon,Rototilt, SMP,Steelwrist

Ota yhteyttä

Kone-Viertola Oy:n valikoimasta löydät yleisimpien merkkeihin yhteensopivat työlaitteet ja lisävarusteet. Palvelemme asiakkaitamme Seinäjoella ja koko muun Suomen alueella yli 30 vuoden kokemuksella. Kun valitset Kone-Viertolan maasiirtokoneidesi työlaitteiden ja lisävarusteiden toimittajaksi, saat tarvitsemasi tuotteet erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Meiltä löydät varaosat  Engconeihin ja Rototiltteihin.

 

Tutustu valikoimaamme tarkemmin tällä sivulla, ota yhteyttä ja pyydä tarjous. Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottosivulta löytyvällä lomakkeella.

Yleisimmät varaosat omasta varastostamme

Seinäjoen varastostamme löydät muun muassa seuraavien merkkien koneiden varaosat:

  • Doosan-Bobcat

  • Hitachi

  • Hyundai

  • Volvo

Lisäksi valikoimaamme kuuluvat pumput, vetomoottorit ja navat, telaston osat, suodattimet, huulilevyt ja verkkoterät sekä kauhankynnet ja adapterit.

 

Meillä on suorat yhteydet varaosien toimittajiin useissa eri maissa. Asiakkaanamme tämä tarkoittaa sinulle sitä, että saat laadukkaat osat parhaaseen mahdolliseen hintaan. Toimitukset tulevat perille nopeasti, joten älä epäröi ottaa yhteyttä, jos varaosan tarve pääsee yllättämään.

Kauhat ja muut tarvikkeet

Engcon-kauhanpyöritin

Rototiltti:

Toimitetaan täydellisenä letkuineen, pikaliittimineen sekä sähköasennustarvikkeineen yhtä konetta varten. Kiinnitys voidaan sovittaa kaikkiin markkinoilla oleviin koneisiin.

  • Pyöritys ∞

  • ± 40° kallistus

  • Eurooppalaisen turvallisuusnormin mukainen

Työlaitekiinnike:

Tarjoamme useimmat markkinoilla olevat pikakiinnittimet.


Ohjausjärjestelmä:

Valitse useiden eri ohjausjärjestelmien välillä koneesi ominaisuuksien mukaan. Kauhan pyörittimet voidaan tarvittaessa varustaa Engconin proportionaalisella Microprop-ohjausjärjestelmällä, jolla saavutat juohean liikeradan ja suurimman tarkkuuden.

Rototilt-kauhanpyörittimet

Tämä tuotelinja avaa kokonaan uudet mahdollisuudet tuottavuuden maksimoimiseen ja käyttökustannusten minimoimiseen. Rototilt-kauhanpyörittäjät on varustettu ainutlaatuisella hydrauliikalla, joka mahdollistaa runsasta virtausta tarvitsevat työlaitteet ja kaksinkertaisen lisätoiminnon. Lisäksi ne on varustettu tehokkaalla suurvirtausläpiviennillä, sähköisellä läpiviennillä, älykkäällä voitelujärjestelmällä ja kehittyneellä ohjausjärjestelmällä.

Monipuoliset lisävarusteet

Kone-Viertola toimittaa Engcon- ja Indexator-rototiltit. Tarjoamme lisävarusteena myös Scanlaser-Leica- ja Novatron 3D -kaivuuvalvontajärjestelmät, Lincoln-keskusvoitelujärjestelmät sekä Webasto- ja Ebersbächer-lämmittimet.

Kuvagalleria

Tutustu tuotevalikoimaamme kuvagalleriassa. Jos sinulla on kysyttävää tuotteista, ota yhteyttä!