Kaivinkonekauppaa Seinäjoella!

Tutustu vaihtokoneisiin

Kone-Viertolasta käytetyt koneet. Jos ei ole varastossa hankitaan "mittatilaustyönä" koska kanavat EU alueella. Tällä hetkellä saatavilla olevat koneet Nettikoneessa. MYYNNISSÄ myös MUITA koneita

 

Kone-Viertola Oy on palvellut asiakkaitaan jo vuodesta 1991. Meidät tunnetaan paikallisesti maansiirtokoneiden asiantuntijana huoltojen, vuokrausten ja työlaitteiden saralla. Toimipaikkamme sijaitsee Seinäjoella.

 

Ota yhteyttä ja katsotaan sopiva vaihtoehto. Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottosivulta löytyvällä lomakkeella.

Kaivinkoneet asianmukaisin ehdoin rahoitettuna

Kaivinkoneet rahoitettuna tai erilaisin leasing sopimuksin.

Leasing on edullinen tapa hankkia kone ilman että kone rasittaa yrityksen tasetta.

Lisävarusteet ja varaosat

Rahalle parempaa vastinetta

Mikäli käyttötarpeesi on säännöllisempää tai pidempiaikaista, saattaa oma kone olla vuokraamista fiksumpi vaihtoehto. Hankkimalla käytetyn vaihtokoneen, saat rahallesi kuitenkin huomattavasti enemmän vastinetta, kuin ostamalla täysin uuden koneen.

 

Katso Nettikoneesta meillä tarjolla olevien vaihtokoneet ja ota yhteyttä. Konevalikoimamme päivittyy usein, joten voit myös jättää meille pyynnön tietynlaisen koneen hankkimista varten.

Tutustu valikoimaan Nettikoneen sivuilla

Ota yhteyttä ja jätä tarjouspyyntö

Mikäli olet kiinnostunut kaivinkoneen vuokrauksesta tai vaihtokoneesta, valitse Kone-Viertola Oy ja saat laadukkaan koneen erinomaiseen hintaan! Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse tai yhteystietosivulta löytyvällä lomakkeella. Vastaamme tiedusteluihin aina mahdollisimman pian ja teemme sinulle kilpailukykyisen tarjouksen.