Kaivinkonekauppaa Seinäjoella!

Tutustu vaihtokoneisiin

Kone-Viertola Oy tarjoaa valikoiman käytettyjä koneita.  Löydät tarkemman listauksen tällä hetkellä saatavilla olevista koneistamme Nettikoneesta mutta myynnissä myös muita koneita. Hinnoittelu koskien koneiden vuokrausta tehdään tapauskohtaisesti.

 

Kone-Viertola Oy on palvellut asiakkaitaan jo vuodesta 1991. Meidät tunnetaan paikallisesti maansiirtokoneiden asiantuntijana huoltojen, vuokrausten ja työlaitteiden saralla. Toimipaikkamme sijaitsee Seinäjoella. Palvelemme asiakkaitamme laajemmin koko Suomen alueella.

 

Ota yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous, olet sitten ostamassa tai vuokraamassa! Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottosivulta löytyvällä lomakkeella.

Kaivinkoneet vuokralle asianmukaisin ehdoin

Kaivinkoneen vuokraus on erittäin kätevä tapa saada jokaiseen käyttötarpeeseen sopiva kone käyttöön. Meiltä löydät valikoiman erikokoisia kaivinkoneita. Saatavilla on tela- ja pyöräalustaisia koneita erilaisilla varustevalikoimilla.

 

Vuokrakoneiden hinta määritellään tapauskohtaisesti, joten ota rohkeasti yhteyttä, niin keskustellaan tarkemmin siitä, minkälainen kone palvelisi käyttötarvettasi parhaiten.

Lisävarusteet ja varaosat

Rahalle parempaa vastinetta

Mikäli käyttötarpeesi on säännöllisempää tai pidempiaikaista, saattaa oma kone olla vuokraamista fiksumpi vaihtoehto. Hankkimalla käytetyn vaihtokoneen, saat rahallesi kuitenkin huomattavasti enemmän vastinetta, kuin ostamalla täysin uuden koneen.

 

Katso Nettikoneesta meillä tarjolla olevien vaihtokoneiden lista ja ota yhteyttä, mikäli olet kiinnostunut. Konevalikoimamme päivittyy usein, joten voit myös jättää meille pyynnön tietynlaisen koneen hankkimista varten.

Tutustu valikoimaan Nettikoneen sivuilla

Ota yhteyttä ja jätä tarjouspyyntö

Mikäli olet kiinnostunut kaivinkoneen vuokrauksesta tai vaihtokoneesta, valitse Kone-Viertola Oy ja saat laadukkaan koneen erinomaiseen hintaan! Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse tai yhteystietosivulta löytyvällä lomakkeella. Vastaamme tiedusteluihin aina mahdollisimman pian ja teemme sinulle kilpailukykyisen tarjouksen.